Çarşamba İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü İlk Mezunlarını Verdi

Yazar: hakan.tan | Tarih: 5 Temmuz 2023

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü içerisinde yer alan Çarşamba İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü ilk mezunlarını verdi. 2019 yılında eğitim öğretime başlayan Tarih Bölümü'nün ilk öğrencileri bugün yapılan mezuniyet töreniyle birlikte diplomalarını aldılar.

Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi ve Mehmet Tülazoğlu Adalet Meslek Yüksekokulu ile birlikte ortak düzenlenen mezuniyet törenine; Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, Çarşamba Belediye Başkanı Av. Halit Doğan, Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil, Çarşamba İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Serbestoğlu, Mehmet Tülazoğlu Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ayhan Ak, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya ve akademisyenler ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.